Birouri private
la ClujHub

Un spațiu care să corespundă nevoilor tale

Dotat cu tot ce ai nevoie ca să te focusezi pe ce este important!

Începând de acum poți începe să lucrezi alături de echipa ta. Punem la dispoziție birouri de lucru, la cheie, cu toate beneficiile și serviciile incluse. Asigurăm spații în care echipele să beneficieze de libertatea de a se organiza și a desfășura activitățile necesare după bunul plac.

Acces
24/7

Servicii
curățenie

Spațiu
securizat

Mentenanță inclusă

Bucătărie
utilată complet

Secretariat și recepție

Fiecare membru al echipei are posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate de specialiști în care să se conecteze, să participe la evenimente tematice, să se dezvolte creativ și să propună idei inovative.

Prețuri Birouri private

Alege biroul pe măsura a ceea ce-ți dorești

3 opțiuni cu prețul pornind de la 200 euro + TVA/ workstation. Închiriază pentru tine și echipa ta un birou în care să pui bazele celor mai importante proiecte. Ai parte de servicii incluse în fiecare opțiiune: sediu social/punct de lucru, curierat, secretariat și recepție, climatizare, mobilier, internet de mare viteză, meeting rooms, utilități, zonă de servire a mesei, bucătărie utilată complet. Selectează varianta care se pliază nevoilor tale.

Vrei să ne cunoști?

Hai să o faci testând spațiul nostru timp de o zi!
Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Alege o zi potrivită pentru tine și echipa ta pentru un tur al Hubului și beneficiază de o zi de lucru free din partea noastră. Ai toate beneficiile incluse.

Lucrează de la noi

Vreau birou