BLACK WEEK

20% OFF

De ce ClujHub?

Suntem cel mai mare spațiu de coworking situat în afara capitalei, organizator și centru de evenimente. Acomodăm și organizăm un spectru larg de meetups, conferințe și hackathoane și susținem cu mândrie evenimentele care aduc valoare comunității din care facem parte.

Organizăm cu regularitate NASA Space App Challange de peste 5 ani isi ne implicăm intensiv de peste 10 ani în TEDxCluj, cel mai mare eveniment TEDx din Europa de Sud-Est. Prin programele de dezvoltare antreprenorială și Romanian Tech Startups Association (ROTSA), susținem dezvoltarea ecosistemului antreprenorial regional.

DOTĂRI COMPLETE

Internet de mare viteză, meeting rooms, dulap propriu, bucătărie, terasă urbană, acces la echipamente standard de birou (imprimante/scanere, flipcharts/papetărie, proiectoare) și altele.

LOCAȚIE ULTRA-CENTRALĂ​ SI COMUNITATE DE EXCEPȚIE

Suntem localizați la etajul 3 al Centrului Comercial Central, cu acces rapid la toate mijloacele de transport și parcare subterană.

Fă parte din comunitatea noastră ce aduce laolaltă antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse.

PRODUCTIVITATE GARANTATĂ ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Capacitatea spațiului și organizarea meselor de lucru vin să suplimenteze toate măsurile de siguranță recomandate de autorități, deja implementate în locație. Cultură spațiului de lucru te va ajută să-ți crești productivitatea și să separi orele personale de cele profesionale.

Flexibilitate si reduceri de 20%
la toate tipurile de abonament

În perioada 12  – 18 noiembrie 2021 poți achiziționa câte vouchere dorești pe care le vei putea folosi pentru activarea membership-ului in orice luna din anul 2022, în funcție de nevoile tale. 

Pe perioada campaniei, abonamentele achiziționate sub formă de voucher beneficiază de 20% reducere.

LOUNGE

€47

pe luna

TVA inclus

Redus de la 59 EUR

Numar intrari: 7 / luna
Acces: L-V, 09-17
Punct de lucru
Masa de lucru - disponibila
Meeting Rooms - 4 ore
Bring your buddy - 1 zi/luna
Expedieri curierat - la cerere
Acces la evenimente
Alte beneficii:
wifi de mare viteza, birotica&papetarie, printing&scanning,
apa, ceai, cafea din partea casei

REZIDENT

€133

pe luna

TVA inclus

Redus de la 166 EUR

Numar nelimitat de intrari
Acces 24 / 7 / 365
Sediu social si punct de lucru
Masa de lucru dedicata (la cerere)
Meeting Rooms - 12 ore
Bring your buddy - 4 zile/luna
Expedieri curierat incluse: 5
Evenimente dedicate
Alte beneficii:
wifi de mare viteza, birotica&papetarie, printing&scanning,
apa, ceai, cafea din partea casei

member

€76

pe luna

TVA inclus

Redus de la 95 EUR

Numar intrari: 12 / luna
Acces: L-V, 09-17
Punct de lucru
Masa de lucru - disponibila
Meeting Rooms - 6 ore
Bring your buddy - 2 zile/luna
Expedieri curierat - la cerere
Acces la evenimente
Alte beneficii:
wifi de mare viteza, birotica&papetarie, printing&scanning,
apa, ceai, cafea din partea casei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE​​

Spațiile de coworking reprezintă o alternativă la biroul de acasă sau cafeneaua din care lucrezi acum. În jurul acestor spații de coworking sunt formate comunități de freelanceri, antreprenori, startupuri și profesioniști din diverse domenii. Beneficiile de a lucra dintr-un spațiu de coworking sunt date de: creșterea productivității, flexibilitate (acces 24/7), accesibilitate (costuri reduse vs biroul clasic), networking și simplificarea fluxurillor operaționale (prin includerea într-un singur cost a multiplelor servicii).

Odată achiziționat, voucherul este valabil pe intreg anul 2022 si il vei putea folosi prin activarea tipului de abonament aferent acestuia. Pentru activarea lui, te așteptăm la ClujHub pe întreagă perioada de valabilitate a acestuia. După activare, abonamentul este valabil o luna. 

Zona de lucru este de tip open space, în care fie ai masă ta de lucru dedicată, fie ocupi un loc liber la mesele disponibile în ziua respectivă. Diferențele dintre cele 2 variante sunt date de tipul abonamentului pe care îl deți.  Dacă te interesează un spațiu pentru echipa ta, la ClujHub ai opțiunea și de a închiria un birou dedicat. 

În funcție de tipul abonamentului, accesul poate fi full time 24/7/365 (REZIDENT) sau limitat, cu acces de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00. 

Îți oferim posibilitatea să îți înregistrezi atât sediul social la ClujHub cât și punctul de lucru.  În funcție de abonament, aceste beneficii pot fi incluse sau adăugate ulterior contra unui cost suplimentar.

Nu, abonamentele sunt nominale. Dacă faci parte dintr-o echipa, te rugăm să ne contactezi pentru a identifica o soluție potrivită nevoilor voastre. 

Incă nu te-ai convins?

Vizitează-ne. Ne-ar plăcea să ne cunoaștem.

Vei avea ocazia să testezi spațiul nostru pentru o zi, complet gratuit.