Ce facem
la ClujHub?

Spațiul de coworking preferat din Cluj!

Ce facem?

Dezvoltăm o comunitate în inima Clujului care include oameni de afaceri, antreprenori și freelanceri din zonă digitală și creativă. Suntem convinși că experiențele plăcute sunt purtătoare de schimbare și inovație.

Spațiu de
coworking

Birouri private
la cheie

Săli de
evenimente

Incubator pentru
startup-uri

Punem la dispoziție toată infrastructura necesară și o gamă de servicii largă pentru un mediu dinamic și inovator în care fiecare membru să se poată bucura de rezultate marcante.

Te invităm să fii parte din comunitate!

Toate facilitățile

ClujHub iți pune la dispoziție tot ceea ce îți trebuie pentru un mediu de lucru eficient și dinamic. Testează acum gratuit!

Comunitatea
noastră

Fă parte din comunitatea globală ClujHub cu peste 1,000 de membri ce aduce laolaltă antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse.

Acces
24/7

Pentru că știm cât este de important să lucrezi în ritmul tău, îți oferim și abonamente cu acces full time, acces nelimitat 24h, 7 zile pe săptămână în ClujHub.

Centru de
conferințe

Spațiul din inima clujului echipat complet pentru întâlnirea, workshop-ul sau conferința ta. Putem promova evenimentul și către comunitatea noastră.

Locație
ultra-centrală

Locația este ultra-centrală, ClujHub fiind situat la etajul 3 al Centrului Comercial Central, așa că ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, taxiuri și parcări subterane.

Fun and social
zone

Cafeaua și ceaiul sunt la discreție. Lansează-te în competiții de ping-pong și fussball sau relaxează-te în hamac pe terasa noastră urbană.

Incubator și Startup
Suport

Cunoaștem mediul local și national prin expunerea continuă la ecosistemul de business. Susținem și dezvoltăm comunitatea noastră prin programe inspirate de această experiență.

Vrei să ne cunoști?

Hai să o faci testând spațiul nostru timp de o zi!
Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Alege o zi potrivită pentru tine și echipa ta pentru un tur al Hubului și beneficiază de o zi de lucru free din partea noastră. Ai toate beneficiile incluse.