Spațiu de coworking

ClujHub este the place to be când vine vorba despre spații de coworking în Cluj-Napoca. Vă invităm să vă convingeți.

Beneficiile ClujHub. De ce sa lucrezi din Hub?

Toate facilitațile

ClujHub iți pune la dispozitie tot ceea ce îți trebuie pentru un mediu de lucru eficient și dinamic. Testează acum gratuit!

Comunitatea nostra

Fă parte din comunitatea globala cu peste 1,000 de membri ce aduce laolalta antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse. Networking-ul este garantat.

Centru de conferințe

Optează pentru un spațiu de evenimente creativ și complet echipat pentru întalnirea, workshop-ul sau conferința ta. Te susținem prin posibilitatea promovării evenimentelor către comunitățile noastre.

Dotări complete

Iți punem la dispoziție internet de mare viteză, meeting rooms, dulap propriu, bucătarie (cu toate accesoriile), terasă urbană cu hamace, acces la echipamente standard de birou.

Fun and social
zone

Cafeaua și ceaiul sunt la discreție. Lansează-te în competiții de ping-pong și fussball sau relaxează-te în hamac pe terasa noastră urbană.

Acces
24/7

Pentru că știm cât este de important să lucrezi în ritmul tău, îți oferim și abonamente cu acces full time, acces nelimitat 24h, 7 zile pe săptămână.

Locatie
ultra-centrala

Locația este ultra-centrală, ClujHub fiind situat la etajul 3 al Centrului Comercial Central, așa că ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, taxiuri și parcări subterane.

Incubator si Startup Suport

Cunoaștem mediul local și național prin expunerea continuă la ecosistemul de business. Susținem și dezvoltăm comunitatea noastră prin programe inspirate de această experiență.

1 Day Trial, înscrie-te acum!

Hai și testează gratuit cel mai mare spațiu de coworking din Romania.

Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Stabilește-ți o întalnire cu unul din membrii echipei noastre pentru a-ți programa un tur al Hubului și o zi de lucru free din partea noastră. Ai  toate beneficiile incluse.

0

Creative people space is available.

0 +

Conference & meeting rooms available.

Firmele care lucrează din ClujHub

Devino și tu membru ClujHub!

ACEL loc de co-working pentru freelancerii din Cluj-Napoca

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi aliquip commodo consequat.

Află de ce e fain ClujHub pentru freelanceri ca tine.

Organizezi o conferință? Invită-ți comunitatea la Clujhub

Ce zice lumea despre ClujHub?