Spațiu de
coworking în Cluj

Un spațiu fain, pentru tine și echipa ta!

O comunitate în care să te dezvolți!

Creăm punți de legătură între oameni, perfecționând calitatea interacțiunii și comunicarea eficientă dintre ei. Formăm o comunitate de profesioniști din zona tech, creativă și digitală în care fiecare membru se poate dezvolta multilateral punând la dispoziție o zonă de birouri open space.

Freelanceri
independenți

Echipe și
companii

Ne asigurăm ca prezența fiecărui membru să fie una plăcută și eficace, construind un ansamblu de beneficii multiple, dotări necesare și relaționare bazată pe colaborarea intercomunitară de lungă durată. 

Toate facilitățile

ClujHub îți pune la dispoziție tot ceea ce îți trebuie pentru un mediu de lucru eficient și dinamic. Testează acum gratuit! 

Comunitatea
noastră

Fă parte din comunitatea globală ClujHub cu peste 1,000 de membri ce aduce laolaltă antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse.

Acces
24/7

Pentru că știm cât este de important să lucrezi în ritmul tău, îți oferim și abonamente cu acces full time, acces nelimitat 24h, 7 zile pe săptămână în ClujHub.

Centru de
conferințe

Spațiul din inima Clujului, echipat complet pentru întâlnirea, workshop-ul sau conferința ta. Putem promova evenimentul și către comunitatea noastră.

Locație
ultra-centrală

Locația este ultra-centrală, ClujHub fiind situat la etajul 3 al Centrului Comercial Central, așa că ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, taxiuri și parcări subterane.

Fun and social
zone

Cafeaua și ceaiul sunt la discreție. Lansează-te în competiții de ping-pong și fussball sau relaxează-te în hamac pe terasa noastră urbană.

Incubator si Startup
Suport

Cunoaștem mediul local și național prin expunerea continuă la ecosistemul de business. Susținem si dezvoltăm comunitatea noastră prin programe inspirate de această experiență.

Abonamente Coworking

Opțiuni flexible, adaptate programului tău. Lucrează de aici, participă la evenimente inedite, conectează-te cu experți, colaborează, construiește parteneriate, lansează-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Alege număr intrari

Luni – Vineri – 8:30 – 21:00
Click mai jos pentru a alege
numărul de intrări pe care dorești să îl ai în abonament
-€ / lună
La prețurile afișate se aplică TVA
1 Day Trial, înscrie-te acum!

Hai și testează gratuit unul dintre cele mai mari spații de coworking din România.

Suntem convinși că lucrurile bune se fac împreună. Te invităm să faci parte din comunitatea noastră. Stabilește o întâlnire cu un membru al echipei și vino să te bucuri de toate beneficiile timp de o zi free.
Ziua gratuită se acordă în baza unui mini-interviu.
0 +

de locuri în sălile de conferință

0

de locuri în Coworking Space

Firmele care lucrează din ClujHub

Devino și tu membru acum!

Vrei să ne cunoști?

Hai să o faci testând spațiul nostru timp de o zi!
Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Alege o zi potrivită pentru tine și echipa ta pentru un tur al Hubului și beneficiază de o zi de lucru free din partea noastră. Ai toate beneficiile incluse.

Vreau abonament