fbpx

Al treilea loc.

Indiferent că vorbim de întâlniri personale sau profesionale, de relatarea amintirilor sau de planificări, de trimis un mail sau de scris un raport, cafenelele reprezintă alternativa perfectă de discutat sau de lucrat. Cu această idee în minte s-a deschis prima cafenea Starbucks în Seattle-ul anilor `70. Datorită unui plan bine-structurat și a unei cafele de înaltă calitate, Starbucks a devenit cea mai mare franciză de cafea din lume.

În anul 1983 Howard Schultz, una dintre mințile din spatele Starbucks-ului, a avut o ,revelație” în urma vizitei în Italia. Acesta, inspirat fiind de caracterul romantic al țării îmbrăcate în mirosul cafelei proaspăt prăjite, a dorit să implementeze acest iz și în Statele Unite ale Americii. Astfel, Starbucks trebuia să evolueze de la un loc de băut cafea, în locul conversațiilor, în locul în care oamenii să se conecteze, locul pe care să îl aleagă între muncă și acasă; trebuia să fie un al treilea loc. Viziunea lui Howard nu a întârziat să devină realitate, căci astăzi Starbucks nu reprezintă doar locul în care oamenii se conectează, dar și cel în care lucrează. Mai mult, cafeneaua a devenit o rutină pentru cei care lucrează mai bine cu o cafea lângă și pe care mediul dinamic îi stimulează. Cultura organizațională a companiei americane se descrie prin căldură, conexiune și apartenență. Starbucks este refugiul dintre muncă și acasă. 

,,Pașaportul” tau de ieșit din casă.

Oricât de mult ne-ar plăcea povestea din spatele cafenelei al cărui nume este inspirat din bine-cunoscutul roman Moby Dick, noi credem că soluția perfectă o reprezintă ClujHub. Astfel, am creat un loc setat pe nevoile tale. Dacă atmosfera de la birou nu se pliază pe cerințele tale, dacă acasă nu ești destul de productiv, iar dacă Starbucks-ul este prea aglomerat și prea gălăgios, atunci ClujHub rezolvă toate inconveniențele. Permite-ne să fim locul în care cele trei elemente se întâlnesc, permite-ne să îți arătăm, cum spunea Horațiu, aurita cale de mijloc.  ClujHub dorește să fie starea de echilibru, să fie locul pe care îl alegi între muncă și casă și chiar să înlocuiască aceste spații când vine vorba de activitățile profesionale. ClujHub-ul poate fi alternativa ta, cel de-al treilea loc

Ce îți oferă ClujHub?

Dacă jobul tău este remote, dacă ești freelancer, dacă ai nevoie de un spațiu în care să lucrezi afterhours sau dacă pur și simplu nu îți place la birou, locul tău este aici! Situat la al treilea etaj din Centrul Comercial Central, spațiul nostru se întinde pe o suprafață de 2.700 mp, cu peste 300 de locuri. Cafeaua și ceaiul *wink-wink Starbucks* sunt la discreția ta, precum și terasa urbană cu priveliște asupra Clujului, bucătăria, dar și spațiul amenajat pentru ping-pong și fussball.

How to put this in words? ClujHub îți oferă libertate totală. Imaginează-ți că vii la birou, dar nu există un superior; ai o multitudine de colegi din domenii diferite; te îmbraci office sau casual. Și, cel mai important, tu decizi cât și cum lucrezi – as an early bird or as a night owl -. Singurul lucru pe care ți-l cerem este respectarea celor din jur. Din acest motiv, îți asigurăm spațiul deschis de lucru, iar pentru ședințe, conferințe sau meeting-uri, îți punem la dispoziție săli individuale. Bonus, after hard work we party harder, căci organizăm petreceri trimestriale la care tu vei fi invitatul nostru special.

În siguranță, dar nu singur!

 ClujHub nu numai că îți pune la dispoziție toate dotările pentru a avea un mediu propice de lucru, dar îți garantează și dezvoltarea rețelei de networking. Alegând hub-ul, vei deveni o parte componentă a unei comunități de peste 1,000 de membri, printre care antreprenori, inovatori și experți în domenii diferite, începând de la IT și business development, până la marketing și content writing.

Statistic vorbind, coworking-ul în spațiile precum ClujHub reprezintă viitorul în domeniul profesional. Dacă anul trecut s-a înregistrat un număr de peste 3 milioane de coworkers la nivel global, se estimează că până în anul 2030, spațiile de coworking vor reprezenta 30% din totalitatea spațiilor de birouri. Printre avantajele care fac reală preferința pentru un loc colaborativ de muncă se numără productivitatea și creativitatea inspirate de acest mediu, dezvoltarea legăturilor interumane de natură personală și profesională (fațete care compun androginul existenței noastre) și echilibrarea acestora, posibilitatea găsirii unor noi clienți, dar și rentabilitatea din punct de vedere financiar. Așadar, ce spui să-i dai viitorului o șansă și să ni te alături la ClujHub?

Știm că primul pas este cel mai greu, de aceea ți-am creat un pachet accesibil de bun-venit! 

Share
Go Top