EduHack

EDUCATION | TECHNOLOGY | FUTURE

12-13 Decembrie 2020

Hackathon ONLINE

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce este eduHack?

Competiție anuală de echipe, bazată pe provocări din educație. Formală, informală sau non-formală, tu alegi. Poți să te înscrii alături de echipa ta sau o poți forma chiar în cadrul evenimentului.

Vino și inovează împreună cu persoane la fel de pasionate ca și tine, câștigă premii, fii observat și simte-te bine!

Vei avea la dispoziție 36 de ore să dezvolți o soluție la una dintre provocările noastre sau poți să lucrezi la ideea proprie cu care te-ai inscris in competiție.

EduHack e platforma prin care tu creezi soluția ce aduce educația în ritm cu nevoile generației curente. Ești pregătit? Te așteptăm.

Provocări

Edu&Health
Dacă nu acum, atunci ce alt moment mai bun să vorbim despre intersecția dintre sănătate și educație?

Democratizează accesul la informații despre sănătate și prevenția bolilor

 

Digitalizează accesul la servicii de sănătate și suport pentru tineri

 

Diminuează impactul nostru asupra mediului
Edu&Future
Tehnologizarea procesului educativ este un MUST. EduHack caută soluții care să aducă tehnologia în sala de clasă sau curs, fie ea fizică sau virtuală.
Crește interacțiunea între elevi, studenți, profesori și instituții

 

Get ready pentru primul job

 

Digitalizează curricula
Edu+++
Educația nu se rezumă doar orele petrecute la școală/facultate. E un proces continuu de dezvoltare personală.

Îmbunătățește colaborarea în campusurile universitare și în afara sălii de clasă

 

Crește implicarea tinerilor în viața orașului și în comunitate
YourEdu

Crează-ți propria provocare

Mentori

Hetmann Wilhelm Iohan
CEO _ Founder @ react-ui-kit.com
Cristian Dascălu
Partener @ GapMinder VC
More Coming Soon!
Emily Hunt
Job description

CEO @ Apple

Emily Hunt
Job description

CEO @ Apple

Karina Lung
Mentor UX/UI

Front-end Developer @ CompanieXY

Karina Lung
Mentor UX/UI

Front-end Developer @ CompanieXY

Juriu

Dragoș Nicolaescu
VP @ TechAngels Romania
Cristian Dascălu
Partener @ GapMinder VC
More Coming Soon!
Emily Hunt
Job description

CEO @ Apple

Emily Hunt
Job description

CEO @ Apple

Karina Lung
Mentor UX/UI

Front-end Developer @ CompanieXY

Karina Lung
Mentor UX/UI

Front-end Developer @ CompanieXY

Premii

6 luni

Mentorat de business 1:1 prin programul de incubare Digital Transformers

2500€

in 50 de ore de consultanta tehnica pentru aplicatii mobile oferite de React-UI-Kit. Iti vei putea dezvolta ideea alaturi de experti in domeniu.

Emily Hunt
Job description

CEO @ Apple

Emily Hunt
Job description

CEO @ Apple

Karina Lung
Mentor UX/UI

Front-end Developer @ CompanieXY

Karina Lung
Mentor UX/UI

Front-end Developer @ CompanieXY

Partenerii EduHack

Întrebari frecvente

EduHack are loc în weekendul 12-13 decembrie 2020. Pentru anul 2020 este unul special, și noi ne-am adaptat, ne-am supra digitalizat și am inovat cu scopul de a-ți oferi cea mai interesantă experiență online.

Vom avea la dispoziție platforme de colaborare pentru echipe, intervenții live pe Youtube și Facebook, dar și conferințe și sesiuni de mentorat individuale și de echipe pe canale de voce, video și text. Totul este absolut online.

EduHack e deschis pentru toată lumea. Fie ești coder, designer, ești omul cu ideea, sau știi vorbești în public, la EduHack iți poți găsi echipa.

Tot ce iți trebuie e pasiune! EduHack nu are limită de vârstă, dar persoanele sub 18 ani vor trebui ne trimită un acord de participare semnat de un părinte după înregistrarea via email.

Da, poți. Dar s-ar putea iți fie greu termeni la timp. Ai doar 36 de ore!

Recomandarea noastră e găsiți echipe de minim 2-3 persoane, cu abilitați diferite. De exemplu: o persoana codează, una știe design și o persoană organizează munca echipei și prezintă rezultatele voastre.

Dacă nu iți găsești echipă până când dam startul hackathonului, nu-i bai. Vom avea un eveniment dedicat formării echipelor. Așa nobody gets left behind.

ți dezvolți pe parcursul celor 36h ideea aleasă cu ajutorul mentorilor specializați de la care vei primi feedback și suport constant pe parcursul evenimentului. Te vei bucura de tot suportul nostru pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectul, într-un mod accelerat și organizat.

La finalul competiției vei avea ocazia ți împărtășești soluția cu ceilalți participanți, mentori, jurați și publicul larg. Scopul este de a primi cât mai mult feedback și de a identifica noi oportunități de dezvoltare ale proiectului tău.

Înscrierile vor rămâne deschise până pe 10 decembrie. Noi vom comunica prin email cu cei înscriși înainte de începerea hackathonului. nu pierzi informații care ți fie de folos (de exemplu agenda întregului weekend și regulile de pitching), înscrie-te cât mai din timp.

Foarte buna întrebare!

Un hackathon e o provocare care o faci cu tine însăți: poți vii cu o soluție funcțională în 36 de ore. Vei trece printr-o învățare extrem de accelerată poți livra ce țiai propus. Dar vei învață și de la colegii de echipă și de la colegii cu care concurezi. Vasta este abilitatea noastră de a fi creativi în rezolvarea problemelor și sigur vei da de oameni noi care te vor surprinde.

Un hackathon e și o oportunitate chiar pui în practică ideea aia de care tot zici tu ar fi fain fie. Și așa ți aduci contribuția la schimbarea de care toți avem nevoie. Și mai sunt și premiile (le anunțam curând). Cui nu-i place câștige ceva, mai ales după muncă intensă?

Noi zicem nu. E o experiență diferită, dar care poate fi la fel de interesantă și poate chiar mai provocatoare ca cea în mediul real.

Comunicarea în mediul virtual poate fi mai grea, așa va trebui înveți comunici clar cu coechipierii tai și cu mentorii. Va trebui găsiți metode creative prin care colaborați. Puteți strângeți toată echipa într-un singur loc, un Ground 0 al creativității. Sau puteți folosiți de tool-uri digitale de colaborare. Orice alegeți, teamwork și time managementul trebuie fie prioritățile voastre principale, pentru a termina hackathonul.

Am creat și momente de pauză unde puteți cunoașteți și celalalte echipe, dam share la poze cu tovarășii noștri îmblăniți, ne bem cafeaua împreună, sau doar stăm povestim până ni se aerisește puțin mintea. Mentorii vor fi și ei mereu pe poziții la tastatură, exact ca și cum ar fi acolo lângă voi în sală.

Eduhack nu își asumă proprietatea intelectuală a ideilor dezvoltate în cadrul hackathonului, astfel, ideea și proiectul tău rămân ale tale.

Te vom susține și după această competiție dacă te afli printre câștigători. Cum facem asta? Vei avea opțiunea te inscri complet gratuit în incubatorul de afaceri Digital Transformers.

Pentru întrebări scrie-ne la
Conectează-te cu EduHack pe