fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Actiuni inteligente in criza cu Eliade Rotariu

April 22 @ 6:00 pm 7:30 pm

Cu totii resimtim presiunea si provocarile contextului actual, de aceea Eliade Rotariu si ClujHub te invita la un webinar in care vei invata cum sa intelegi piata si cum sa schimbi cei trei piloni ai afacerii tale: sistemul-oamenii – banii.
Solutiile practice le poti aplica atat la nivel personal cat si in organizatia de care raspunzi sau din care faci parte.

Pare greu sau imposibil sa prevezi, dar aceste actiuni bine gandite si executate, pot face diferenta dintre “moarte” si dezvoltare.

Este provocator, dar o sa constati ca pasii vor fi din ce in ce mai usor de parcurs.

E obligatoriu ca, criteriile de luare a deciziei sa fie adaptate nivelelor strategice pe care lucrezi.

In criza, cele trei nivele de decizie si actiune sunt:
1. Supravietuire
2. Stabilizare
3. Revenire / Dezvoltare

Haide sa gasim solutii mai bune pentru o Romanie renascuta si sa facem fiecare cate ceva util, pentru noi, familiile, prietenii, vecinii, colegii sau angajatii nostri.

Despre trainer
ELIADE ROTARIU este un practician in adevaratul sens al cuvantului, avand un stil minimalist-realist, orientat catre rezultate. Are o experienta solida in antreprenoriat, management si vanzari.

De peste 20 ani sustine succesul indivizilor, echipelor si organizatiilor prin activitati integrate de consultanta, training si coaching, fiind convins ca reusita echipei si a organizatiei este suma armonizata a succeselor si implinirilor individuale.

Multum in Parvo este motto-ul care il inspira si care se regaseste in tot ceea ce face. Este adept al solutiilor simple, usor de implementat si practice, care sa genereze rezultate extraordinare.
A creat programele online www.ManagersAcademy.ro , www.eCLAR.biz , BOSS, Comunik (DISC), www.Sales-Mastery.ro (vezi si www.eliaderotariu.ro ), care pot fi livrate on-line, fata in fata sau mixt, in sistem „blended”. Aceste programe accelereaza invatarea si favorizeaza actiunile eficiente.

Linkul catre intalnirea online il primiti in urma inscrierii aici.

Details

Date:
April 22, 2020
Time:
6:00 pm – 7:30 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/2722248791340988/
Go Top