fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Apel deschis Academia Schimbarii: formare si mentorat

September 13 @ 12:00 am 12:00 pm

Eveniment gazduit de catre Centrul Cultural Clujean

In contextul perioadei dificile pe care o traversam, programul de formare si mentorat dezvoltat de Centrul Cultural Clujean a fost gandit pentru a-ti oferi modele, surse de inspiratie si resurse practice in dezvoltarea unui proiect cultural si creativ in 2020.

In cadrul programului vei putea participa la 3 module principale: doua sub forma de ateliere si un modul sub forma de masterclass-uri, sustinute de artisti romani din diferite domenii – arte vizuale, teatru, dans, literatura, cinematografie. La programul de formare se adauga un parcurs personalizat de mentorat, dedicat unui numar de 5 participanti acompaniati individual de experti culturali, care ii vor sprijini in mod personalizat in dezvoltarea lor profesionala.

Participarea la program este gratuita, in limita a 20 de cursanti. Sesiunile vor avea loc online, in perioada septembrie – decembrie 2020, cu posibilitatea organizarii unui numar limitat de intalniri fizice, in conditii de siguranta.

Programul va avea si o latură interactiva importanta, sesiunile de predare si de masterclass fiind completate de discutii si activitati practice. In plus, programul isi propune sa aiba si un rol de incubator pentru schimbul de idei si conectarea cu personalitati si retele creative din domeniul cultural.

Pentru a fi acceptat in cadrul programului trebuie sa ai minim 2 ani de experienta in proiecte, organizatii sau institutii culturale, indiferent de pozitia sau rolul tau in aceste initiative.

Echipa si invitatii care te vor ghida pe aprcursul programului:
Director curs & mentor: Corina Suteu, expert in management si politici culturale

Sesiuni de masterclass cu: Dan Perjovschi, Matei Visniec, Gábor Tompa, Anamaria Marinca, Ana Margineanu

Sesiuni de mentorat cu: Razvan Popovici (SoNoRo), Mihai Chirilov (TIFF / Making Waves), Mihai Pop (Galeria & Fundatia Plan B), Stefania Ferchedau (Institutul Prezentului)

Ateliere cu: Teodor Frolu (DC Communication) si Rarita Zbranca (Centrul Cultural Clujean)

Manager proiect: Corina Bucea (Centrul Cultural Clujean)

Te poti inscrie pana in data de 13 septembrie 2020. Participarea este gratuita.
Informatii detaliate despre program si formularul de inscriere se găsesc pe www.academiaschimbarii.ro.

Programul de formare si mentorat este dezvoltat de Centrul Cultural Clujean in cadrul proiectului Academia Schimbarii, care are ca obiectiv dezvoltarea si cresterea capacitatii sectorului cultural.

Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Judetean Cluj, al Primariei si al Consiliului Local Cluj-Napoca. Partener strategic: Banca Transilvania

Go Top