fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum sa gasesc primul proiect ca freelancer? cu Marian Goia

July 2 @ 4:00 pm 5:00 pm

Salut!
In aproape 10 ani de freelance (si ca programator, si ca fotograf), am auzit de mult prea multe ori ”uai ce fain, mi-as dori sa incep sa lucrez si eu asa, pe cont propriu, dar nu stiu de unde sa incep. Daca nu prind proiecte? Tu cum faci sa gasesti???”.

In 2 iulie, de la ora 16:00, o sa va povestesc exact cum fac. Cum am inceput sa lucrez pe cont propriu, de ce, cum am gasit primul proiect, cum am dezvoltat doua cariere freelance in două domenii complet diferite, si ce dificultati am avut pe drum.

Despre ce voi vorbi la acest webinar?
1. De la corporatie la primul proiect ca freelancer
2. LinkedIn – Cum sa iti construiesti pagina pentru mai multe oferte de proiecte si job-uri
3. Personal Branding si networking – cum faci să fii recomandat pentru proiecte
si nu in ultimul rand, vom vorbi despre PASIUNE. Ingredientul secret.

Agenda webinarului:
16:00 – logarea participantilor
16:05 – prezentarea speakerului
16:45 – Q&A

Despre Marian Goia:
Marian este programator si fotograf freelance. El alterneaza de aproape 10 ani intre “maine plec in lume cu ghiozdanul in spate” si “vreau sa stau pe loc 6 luni sa invat o chestie noua”. Are o pasiune pentru autodezvoltare si isi doreste sa imparta cunostintele stranse cu cat mai multa lume.

Despre ClujHub:
Cel mai mare spatiu de coworking situat in afara capitalei, organizator si centru de evenimente. Acomodam un spectru larg de meetups, conferinte si hackathoane si sustinem cu mandrie evenimentele care aduc valoare comunitatii din care facem parte. Organizam cu regularitate de peste 2 ani CreativeMornings si Fuckup Nights si de peste 9 ani TEDxCluj. In contextul plin de provocari in care ne aflam, suntem in continuare alaturi de aceste comunitati si planuim sa le ajutam cat mai mult in adaptarea acestor noi conditii de lucru.

Inscriere gratuita, dar obligatorie aici.

Go Top