fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Debattle | Online Edition

April 14 @ 6:00 pm April 16 @ 9:00 pm

Oamenii sunt fiinte complexe si fiecare persoana este unica in felul ei. Din acest motiv, exista opinii contradictorii asupra unor subiecte ce ne afecteaza viata cotidiana. Pentru cei dornici sa invete cum sa isi valorifice opinia si sa se antreneze in domeniul de public speaking, va invitam sa participati la concursul Debattle, organizat de OSUT Cluj-Napoca!Daca esti curios, te poti înscrie la acest link

Ce este Debattle?

Debattle este un proiect care consta in dezbaterea intre doua echipe de studenti, a unor teme de actualitate din societatea noastra. Cele doua echipe, desi bine intentionate, sunt in opozitie asupra subiectului dezbatut, in final castigand echipa mai convingatoare. Prin urmare, ele trebuie sa aduca argumente riguroase prin care sa-si sustina punctul de vedere.

Cum se desfasoara?

Toate dezbaterile se vor tine pe platforma de conferinte Zoom. Concursul este organizat sub forma de turneu la care participa 8 echipe de cate 3 membri fiecare. Fazele turneului sunt sferturi de finala, semifinale si finala.

Cand se desfasoara?

Concursul va avea loc pe 14 si 16 aprilie. In prima zi se vor desfasura sferturile de finala, iar in a doua vor avea loc semifinalele si finala.

Details

Start:
April 14, 2020 @ 6:00 pm
End:
April 16, 2020 @ 9:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/645940852856322/
Go Top