fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fuckup Nights Romania – Quarantine Edition

April 16 @ 7:00 pm 8:00 pm

Fuckup Nights Romania, Editia de carantina/ in izolare/ de la tine acasa
O seara cu Fuckup Nights, online si in siguranta la tine acasa!

Pentru a mentine comunitatea globala in siguranta si pentru a evita asumarea oricarui risc in contextul pandemic actual, si noi, organizatorii responsabili de la Fuckup Nights Romania ne-am alaturat miscarii on-line. Astfel ca, pentru moment, am pus pe pauza intalnirile cu imbratisari si evenimentele sociale cu strangeri de maini si suete, insa nu ne-am retras si nicidecum nu am luat pauza de la fuckup-urile care merita impartasite lumii intregi.

Asadar, te asteptam sa fii alaturi de noi, pe 16 aprilie, la prima editie de carantina Fuckup Nights din Romania, coordonata, dirijata si prezentata de fuckupperii la datorie din Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi, Oradea si Timisoara.

Ce este FUCKUP NIGHTS?

Fuckup Nights este o miscare globala, care sarbatoreste povestile despre esec si felul in care ele au schimbat viata unor oameni faini si din care cu totii avem ceva de invatat.

Miscarea Fuckup Nights a inceput in 2012 in Mexic, cand un grup de prieteni s-a adunat si au inceput sa povesteasca despre nereusitele lor. In prezent, Fuckup Nights s-a extins in peste 300 de orase si 90 de tari de pe intreg globul. Hai si tu sa fii parte din aceasta miscare plina de energie, alaturi de noi!

Participarea la eveniment este libera, insa, ca orice activitate organizata cu si din spirit civic, dorim sa raspundem si noi umanitar la situatia curenta si va invitam si pe voi, cei care puteti si doriti, sa faceti acelasi lucru. Astfel, va punem la dispozitie posibilitatea de a sprijini o cauza si de a intinde o mana de ajutor la incercarea globala la care suntem supusi in aceasta perioada. Este momentul sa fim uniti si solidari si iti multumim ca esti alaturi de noi!

SPEAKERII
Ana Maria Udriste – Fuckup Nights Bucuresti speaker
Lorand Minyo – Fuckup Nights Cluj-Napoca speaker
Ovi D. Pop – Fuckup Nights Oradea speaker
Sasa Bodeanu – Fuckup Nights Timisoara speaker

UNDE?
Acasa!

CAND?
Joi, 16 Aprilie, ora 19.00 (EET)

INREGISTREAZA-TE AICI.

Details

Date:
April 16, 2020
Time:
7:00 pm – 8:00 pm
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/583240395647427/
Go Top