fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Future Talks #11. Solutii la Fake News in vremea Coronavirus

April 6 @ 11:00 am 11:45 am

Luni 6 aprilie de la 11:00 discutam la FutureTalks #6 despre SOLUTII LA FAKE NEWS IN VREMEA CORONAVIRUS cu Elena Calistru, Funky Citizens si Oana Popescu Zamfir, GlobalFocus Center.

Elena este presedinte si co-fondator al asociatiei Funky Citizens. Lucreaza in societatea civila din 2008 in proiecte nationale si internationale legate de buna guvernare, transparenta, politici fiscal-bugetare.

Oana este expert in politica externa si geopolitica si fost secretar de stat pe afaceri europene. Este director si co-fondator al GlobalFocus Center, un think-tank independent de politica externa si analize strategice. Coordoneaza research international, evenimente de strategie si editor al ”Eastern Focus”. Oana a fost consilier de politica externă al Presedintelui Senatului, director de programe al Institutului Aspen Romania si senior editor al Foreign Policy Romania.

In fiecare zi de la ora 11:00, gazda #FutureTalks, Ciprian Stanescu va invita la conversatii despre viitor cu antreprenori, experti si autorităti publice. Facebook Live pe contul Social Innovation Solutions.

Future Talks este un proiect construit de Social Innovation Solutions alaturi de partenerul principal UniCredit Bank Romania si sustinut de Confederatia Patronala Concordia.

#StamAcasa pentru ca #ViitorulConteaza

Go Top