fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu: Inapoi la argument

June 9 @ 7:30 pm 9:00 pm

Organizator: Humanitas

#Impreuna in compania cartilor: in luna iunie, la Humanitas cream spatii virtuale ca sa purtam discutii reale. Primul eveniment: „Inapoi la argument”, cu Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu, despre conditia intelectualului in lumea de azi, despre „piata ideilor”, despre scris si etica scriitorului, despre „bolul spiritual”, despre uitare, despre prostie, despre cuvinte.

Cand: marti, 9 iunie, ora 19:30.
Unde: exclusiv #online.
Un eveniment #Humanitas30deani cu sesiune speciala de autografe si Q&A virtual.

Evenimentul va fi difuzat pe pagina noastra de Facebook si pe #HumanitasYouTube: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Inregistrarile audio vor fi ulterior disponibile pe #HumanitasSoundcloud: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud

Dialogurile starnite dupa publicarea cartilor sunt continuarile naturale ale scrierii. In egala masura sunt momente de conexiune in care, impartasind idei, facandu-le mai clare si mai puternice in mintea noastra, ne simtim din nou impreuna.

In luna iunie, agenda evenimentelor #LIVE ale Grupului Humanitas este plina de intalniri cu autorii romani si de dezbateri despre cele mai importante carti de fictiune si non-fictiune publicate in ultimele doua luni.

Q&A #VIRTUAL: Intrebari de la voi, cititorii nostri care ati parcurs deja cartile

Ne vom folosi de avantajele retelelor sociale pentru ca discutiile sa includa cat mai multe reactii. Inainte si chiar in timpul discutiilor poti lasa intrebari pentru autori si invitati in sectiunea de comentarii a fiecarui eveniment de Facebook.

Daca iti doresti volume cu autograf, organizam sesiuni speciale de autografe.

In cazul in care vrei un autograf din partea autorilor, poti comanda cartile pe www.LibHumanitas.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mesaj cu un printscreen al comenzii si numele pentru care vrei autograful pe adresa anda.visan@humanitas.ro. Cartile vor fi expediate apoi catre tine.

Programul complet al evenimentelor lunii iunie la Editura Humanitas:

Marti, 9 iunie, ora 19:30
Horia-Roman Patapievici si Gabriel Liiceanu: Inapoi la argument: Dialog despre conditia intelectualului in lumea de azi, despre „piata ideilor”, despre scris si etica scriitorului, despre „bolul spiritual”, despre uitare, despre prostie, despre cuvinte.
https://bit.ly/HumanitasLive-Inapoi-la-argument-iunie-2020

Joi, 11 iunie, ora 19:30
„Prevestirea” de Ioana Parvulescu: lansare de carte cu invitati, cu un dialog cu Catalin Pavel si lectura cu Antoaneta Cojocaru, Q&A virtual, sesiune de autografe online.
https://bit.ly/HumanitasLive-Lansare-Prevestirea-Ioana-Parvulescu

Luni, 15 iunie, ora 19:30
„Scurtă istorie a creatiei”: dezbatere de #stiinta despre volumul „Scurta istorie a creatiei. Stiinta si cautarea originii vietii” de Bill Mesner si H. James Cleaves II. Participa: Dana Jalobeanu, Alexandru Babes, Vlad Zografi.
https://bit.ly/HumanitasLive-Scurta-istorie-a-creatiei-Stiinta-dezbatere

Marti, 16 iunie, ora 19:30
„Seducatorul domn Nae” de Tatiana Niculescu: lansare de carte si dialog cu Cristian Preda, Q&A virtual, sesiune de autografe online.
https://bit.ly/HumanitasLive-Lansare-Seducatorul-domn-Nae-Tatiana-Niculescu

Joi, 18 iunie, ora 19:30
„Recviem vesel pentru tata” de Radu Paraschivescu: lansare si dialog cu Catalin Striblea, Q&A virtual, sesiune de autografe online.
https://bit.ly/HumanitasLive-Lansare-Recviem-vesel-pentru-tata-Radu-Paraschivescu

Marti, 23 iunie, ora 19:30
„Creionul de tamplărie” de Mircea Cartarescu: lansare si dialog cu Mirela Nagat, Q&A virtual, sesiune de autografe online.
https://bit.ly/HumanitasLive-Lansare-Creionul-de-tamplarie-Mircea-Cartarescu

Joi, 25 iunie, ora 19:30
Despre „Dincolo”: Andrei Plesu in dialog cu Gabriel Liiceanu.
https://bit.ly/HumanitasLive-Despre-Dincolo-Andrei-Plesu-Gabriel-Liiceanu

Go Top