fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leading through Crisis

April 24 @ 4:30 pm 6:00 pm

Pro Vobis te invita la o discutie provocatoare cu Cristina Rigman despre cum sa ne gasim drumul prin criza, cum vizionam transformarea miscarii de voluntariat din Romania si ce rol ne asumam fiecare in definirea noii realitati in care vom trai si vom munci.

Criza nu aduce doar dificultati, ci si oportunitati. Se solicita distantarea fizica pentru ca este, in acest moment, cel mai eficient mod de a limita raspandirea virusului. Activitatile zilnice ce deserveau persoanele vulnerabile s-au oprit si multe proiecte sunt in pericol. Ne-am vazut calendarele pline de calatorii si evenimente anulate si nu stim sigur cand isi va relua viata ritmul obisnuit. Organizatiile au fost nevoite sa isi restructureze serviciile iar implicarea voluntarilor este mai dificila si mai restrictiva.

Dar aceasta criza ne ofera o imagine reala si fidela a problemelor din sistemele pe care viata, asa cum a fost pana acum, ne este construita. Aceasta criza ne ofera sansa nesperata de a ne regandi prioritatile si de a ne improspata alegerile strategice.

Detalii si inscriere aici.

Go Top