fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Motivarea echipei in noul context

April 2 @ 10:00 am 11:00 am

Ca si manageri, coordonatori de echipe si mentori, scopul nostru principal este de a crea conditiile pentru ca oamenii din echipele noastre sa fie motivati, sa ii crestem si sa ii sprijinim in realizarea misiunilor lor. In contextul unor schimbari majore, a unui stres intens care pare insurmontabil, cum sunt evenimentele care ni se impun astazi, misiunea noastra devine si mai complicata.

Va propunem sa discutam impreuna:
· Care sunt etapele emotionale prin care trecem in aceste momente si cum le gestionam in rolul nostru de manageri / coordonatori ?
· Cum sprijinim motivarea in acest context ?
· Care sunt piedicile in acest context si cum le putem contura?· Cateva „asa da” si „asa nu” de luat in considerare

In aceasta perioada de grea incercare, cautam fiecare din noi sa ne sprijinim si sa construim impreuna. Va propunem sa ne stimulam si sustinem reciproc in rolul de manageri/ coordonatori/leaderi.

Eu sunt Cristina Chis, Clujeanca, antreprenoare si coach. Facilitez traininguri si invatare de 15 ani si sunt o pasionata exploratoare a naturii umane, a motivatiilor, comportamentelor, neurostiintei si dezvoltarii personale. Traiesc in Paris de 9 ani unde lucrez cu cele mai mari firme pe subiecte de management, leadership si comportamente umane. Cred cu tarie in capacitatea noastra de a deveni mai buni in fiecare zi si imi doresc sa contribui la aducerea unui zambet pe buzele fiecaruia dintre noi de la trezirea dimineata, la servici si in viata personala.

Eveniment gratuit.

Locatie: Zoom

Details

Date:
April 2, 2020
Time:
10:00 am – 11:00 am
Event Category:

Online

United States
Go Top