fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trepte si salturi- Scalare in Recrutare prin Marketing

May 28 @ 11:00 am 12:00 pm

Organizatori: Ingenius Live, Ingenius Hub, GCG Consulting

Joi, 28 mai, la ora 11, in emisiunea ”Trepte si salturi” Mihai Guran il are ca invitat pe Adrian Daniel Cernat, fondator&CEO SmartDreamers, cu care va vorbi despre:

• Care au fost etapele importante in scalare
• Cum a reusit SmartDreamers sa-si creasca echipa
• Care sunt provocarile atunci cand ai operatiuni in mai mult de 3 locatii diferite
• Cum isi gasesc clientii
• Cum s-au adaptat contextului pandemiei, etc.

Statement

In aceste zile mai mult ca niciodata cautam modele care sa ne inspire si sa ne motiveze, iar firmele care scaleaza la nivel global sunt cu siguranta foarte potrivite din acest punct de vedere.

Invitat:

Dupa ce au pornit la drum in 2014 in Targu-Mures cu idea de a ajuta firmele sa isi gaseasca mai multi candidati (inclusiv din randul celor care nu isi cauta un job in mod activ), SmartDreamers au reusit atragerea unei prime runde consistente de finantare in 2016 pentru a valida produsul si conceptele. Din 2018, dupa atragerea unei a doua runde de finantare, au inceput sa abordeze in mod curajos si direct clientii globali, pe piete importante, reusind sa depaseasca bariera de 1 Milion de Euro ca cifra de afaceri anul trecut.

Adrian Cernat este CEO si fondator SmartDremers. Inainte de a incepe SmartDreamers, in 2014, Adrian a fost implicat intr-un alt startup de technologie in HR unde a dobandit experienta care a condus la lansarea SmartDreamers ca solutie de recruitment marketing automation

SmartDreamers este o solutie software de “recrutiment marketing automation” (automatizarea proceselor de recrutare in care se foloseste marketingul) utilizata de catre companii pentru automatizarea si accelerarea proceselor de recrutare. Clienti precum Siemens, L’Oreal, Givaudan, Temenos, UiPath si altii folosesc SmartDreamers pentru automatizarea proceselor de recruitment marketing. SmartDreamers a fost infintanta in 2014 si are ca si investitori 3TS Capital Partners si GapMinder.

Realizator:

Programator in adolescenta, inginer electronist, dar si absolvent al unui program MBA de top din Anglia, Mihai Guran are peste 25 de ani de experienta in dezvoltare de business. In ultimii ani si-a asumat provocarea de a recruta, forma si apoi de a scala organizatii in IT si cybersecurity, lucrand cu echipe in Romania, America, Anglia, Germania, Franta, Italia, Spania, Danemarca, Europa de Est si Orientul Mijlociu.

De la o cota de piata de 2% la 11%, de la 33% la 50% sau de la 0.1% la 2% dintr-o piata globala, in fiecare situatie e nevoie de solutii adaptate la specificul si cultura organizatiei, la mediul concurential si la cerintele clientilor. Mihai si echipele formate de el au gasit de fiecare data resursele necesare pentru a majora cotele de piete si a scala business-ul in perioade de timp scurte, in firme ca Dell, HP si Bitdefender.

#ingeniuslive#ingeniushub#treptesisalturi#smartdreamers#mihaiguran

Go Top