fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Virtual Silicon Drinkabout Cluj Ep.2

April 30 @ 7:00 pm 9:00 pm

Ne vedem joi, in data de 30 aprilie 2020 de la ora 19:00 la o bere si networking, din confortul canapelei tale, in cadrul celui de-al doilea episod Silicon Drinkabout Cluj.

This time, the beer is on you. 😁

Participare gratuita via Zoom, inscrieri aici urmand ca inainte de eveniment sa primesti un email cu link-ul de acces.

Silicon Drinkabout este un eveniment informal, plin de voie buna, acompaniata de un toast pentru viitorul comunitatii si un prilej bun pentru a intalni fondatori ai unor start-up-uri de succes.

Care este cea mai noua pasiune dezvoltata in carantina? Ce planuri ai in acest an, in afara statului in casa? Care este ultimul challenge? Care este cea mai noua reusita a ta sau a echipei tale, chiar si la distanta? Care este bug-ul peste care nu poti sa treci sau problema de business careia nu ii dai de capat, chiar si acum cand se presupune ca ai mai mult timp?

Pe langa discutii informale, Cosmin Eles de la BarBox Events ne va invata cum putem face un cocktail simplu acasa iar Ciprian Macavei, de la Crama Jelna, ne va introduce in arta degustarii vinurilor.

Silicon Drinkabout este o comunitate globala formata din startup-uri si oameni tech sustinuta prin evenimente locale informale. Fiecare eveniment aduce oamenii impreuna pentru a crea relatii care depasesc ca si semnificatie aria profesionala.

Go Top