fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vreau sa fiu programator! cu Marian Goia

August 26 @ 4:00 pm 5:30 pm

Ai zis vreodata ”Ma gandesc sa ma apuc de programare”, ai dupa o cautare pe Google te-ai descurajat pe loc? Prea multe site-uri, prea multe cuvinte de care nu ai auzit, poate ma apuc maine, poate dupa ce imi schimb laptopul ca al meu nu mai duce, si intr-un final ai ramas cu gandul.

Haide sa facem impreuna primul pas. In 26 august, de la ora 16:00, vom face o scurta calatorie ce o sa ne ajute sa privim programarea cu alti ochi.

Despre ce voi vorbi la acest webinar?

1. Am nevoie de talent innascut sa fiu programator?
2. Diferitele domenii si activitati ale unui programator
3. Cum sa aleg domeniul potrivit?
4. De unde sa invat?
5. Prima mea aplicatie

Agenda webinarului:
16:00 – logarea participantilor
16:05 – prezentarea speakerului
16:45 – Q&A

Despre Marian Goia:
Marian este programator de-o viata, a scris primele linii de cod la 13 ani, iar de atunci a inceput un love-hate relationship cu programarea. 15 ani mai tarziu, il gasim tot in fata calculatorului, tot mai pasionat de la an la an, construind cate o chestie noua despre care abia asteapta sa ne povesteasca. Are o pasiune pentru autodezvoltare si isi doreste sa imparta cunostintele stranse cu cat mai multa lume.

Despre ClujHub:
Cel mai mare spatiu de coworking situat in afara capitalei, organizator si centru de evenimente. Acomodam un spectru larg de meetups, conferinte si hackathoane si sustinem cu mandrie evenimentele care aduc valoare comunitatii din care facem parte. Organizam cu regularitate de peste 2 ani CreativeMornings Cluj si Fuckup Nights Cluj Napoca si de peste 9 ani TEDxCluj. In contextul plin de provocari in care ne aflam, suntem in continuare alaturi de aceste comunitati si planuim sa le ajutam cat mai mult in adaptarea acestor noi conditii de lucru.

Go Top