fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VSFA webinar: Social Media – un atu sau o provocare?

April 6 @ 6:00 pm 8:00 pm

Te-ai întrebat mereu cum iti creezi credibilitate pe platformele sociale si cum poti face ca mesajul tau sa ajunga la cat mai multa lume?
Daca esti elev sau student, am creat pentru tine un eveniment online unde invatam impreuna cum putem gestiona retelele sociale in avantajul nostru si dezbatem diferite strategii de comunicare.
Daca si pe tine te intereseaza sa descoperi mai multe despre cum putem folosi platformele de social media, te asteptam alaturi de noi la al doilea webinar online bazat pe nevoile tale: “Social Media – un atu sau o provocare?”.

Ce vom face?
Alături de Alin Claudiu, Project Managerul Vreau sa fiu Antreprenor si un specialist in marketing de la agentia Creadiv, vom discuta despre continut, audienta, cum gestionezi campanii si multe altele. Vom vedea cum oamenii de marketing planifica si implementeaza campanii sau cum castiga atentia internautilor in fata concurentei continue.
Cand?
6 aprilie, ora 18:00
Ce si cum?
Numarul de locuri este de maxim 100 de participanti. Pe baza motivatiei, ii vom selecta pe cei mai hotarati s ii vom contacta pentru a le trimite informatiile legate de participare la webinar.

Nu sta pe tusa, ci alatura-te prin completarea formularului.

Go Top