Evenimente
la ClujHub

În fiecare an ne aducem aportul pentru dezvoltarea ecosistemului de evenimente din Cluj Napoca

Ne orientăm către evenimente care să aducă împreună profesioniști din diferite nișe dornici să transmită know how-ul către un public plin de entuziasm și spirit creativ.  Suntem cei care de peste 10 ani organizăm TEDx Cluj – evenimentul care strânge la un loc mințile curioase din acest oraș și pe cei care au răspunsurile necesare. Începând cu anul 2019, am adaugat suitei de evenimente mari organizate de noi si EduHack, un hackathon anual concentrat pe educație. Implicându-ne, creăm soluții care aduc educația în ritm cu nevoile generației curente.

NASA Space Apps Challenge Romania este un alt eveniment pe care organizăm de 6 ani, eveniment care presupune un hackathon internațional în care timp de un weekend participanți din întreaga lume rezolvă provocările prezentate de personalul NASA. Creative Mornings, Fuck Up Nights, TEDxYouth, Silicon Drinkabout sunt doar alte câteva dintre evenimentele care ne reprezintă și facilitează schimbul de idei ingenioase și dezvoltarea comunității prin unitate.

TEDxCluj

Evenimentul care de 10 ani este pus pe harta celor mai importante și inspiraționale evenimente din România.

TEDxYouth@Cluj

Ne întâlnim cu cei mai talentați și curioși tineri din România, alături de care descoperim idei pline de curaj, încredere și ambiție.

NASA Space Apps Challenge Romania

Unul dintre cele mai mari hackathon-uri anuale din lume, parte din programul de inovare al incubatorului NASA.

EduHack

O competiția anuală care adună diverse echipe care propun soluții pentru educația formală și non-formală.

Let’s Talk Tech and Startups Cluj

Un eveniment lunar recurent care își propune să adune antreprenori și alți consumatori pasionați de tehnologie pentru networking și colaborare.

Vrei să ne cunoști?

Hai să o faci testând spațiul nostru timp de o zi!
Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Alege o zi potrivită pentru tine și echipa ta pentru un tur al Hubului și beneficiază de o zi de lucru free din partea noastră. Ai toate beneficiile incluse.