fbpx

Business

Cele mai reușite evenimente sunt
cele organizate în inima comunității

La ClujHub reluăm seria evenimentelor de business & networking într-un spațiu pregătit atât pentru distanțarea socială necesară, precum și pentru un stream live de excepție, cu o super viteză WiFi.

Programează-ți evenimentele în lunile iunie sau iulie și te bucuri de coffee break din partea casei.

*Tarife de la 11 euro + tva / oră pentru ședințe, întâlniri de echipă, traininguri sau workshop-uri.

Cum arată sălile noastre?

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, îți propunem să ne vedem la o cafea în locație pentru a viziona spațiul și pentru a vedea care este sala sau zonele potrivite de la noi pentru evenimentul tău. Îți promitem o cafea bună și o discuție călduroasă. Discutăm împreună nevoile tale sau ale companiei pe care o reprezinți și ne vom asigura că îți răspundem cu o soluție pe măsură.

Echipa noastră are experiența organizării și implementării a diferite tipuri de evenimente: conferințe business, hackathoane, lansări de produse, prezentări de companie, traininguri cu cerințe specifice, workshopuri, team buildinguri, vizite oficiale etc. 

sau contactează-ne pe events@clujhub.ro sau 0743.369.802

Facilități incluse:

Explorează ClujHub și descoperă sala ideală pentru evenimentul tău

Te gândești dacă evenimentul pe care urmează să îl organizezi ar trebui să fie online sau offline?

La ClujHub le poți avea pe amândouă și poți organiza un eveniment hibrid. Our wifi rocks, deci streamingul e la el acasă.

În iunie și iulie te bucuri de coffee break din partea casei (apă, ceai, cafea, cappuccino).

Contactează-ne pe events@clujhub.ro sau 0743.369.802

Am dat startul sezonului de conferințe și business meetings

Evenimentele de business își reiau locul și importanța în dezvoltarea noastră profesională. La ClujHub îți punem la dispoziție săli spațioase pentru conferințe de business, cu super conexiune wifi și cafea din partea casei.

Profită de oferta verii din lunile iunie și iulie: pentru fiecare eveniment pe care îl organizezi la ClujHub, primești un coffee break gratuit pentru toți participanții (apă, ceai, cafea, cappuccino).

Go Top