FAQ

FAQ

Află răspunsurile la întrebările tale aici:

Suntem situați la etajul 3 al Centrului Comercial Central, strada Regele Ferdinand, nr. 22-26. 

Punem la dispoziție 3 tipuri de abonamente pentru freelanceri și companii în zona de open space.  De asemenea sunt disponibile birouri la cheie cu acces 24/7.

Dezinfectăm suprafețele mari cu detergenți speciali, aerisim constant spațiul, realizăm termoscanarea tuturor membrilor și vizitatorilor,  păstrăm distanța socială și ne asigurăm de purtarea măștii în toate spațiile comune. 

Te așteptăm de luni până vineri, în intervalul 09:00-21:00. Te rugăm se ne anunți în prealabil pentru ca unul dintre colegii noștri să-și aloce timp în agendă. O poți face prin email sau telefonic. Dacă nu ai această oportunitate își recomandăm Turul 3D. 

Există parcarea subterană al Magazinului Central. Intrarea se face prin Strada Cotită. Programul este 24/7, accesul fiind posibil cu tichet sau prin aplicația 2park.io. Plata se face exclusiv cu cardul.

Da! Punem la dispoziție săli de diferite dimensiuni pentru conferințe, workshop-uri, team meetings cu toată logistica și infrastructura necesară.

Încurajăm întâlnirile constructive. Împreună cu vizitatorii, fiecare hubster se poate retrage într-o zonă comună pentru discuții sau poate folosi o sală de meeting în limita intervalului inclus în abonament.