Spațiu de Co-Working și evenimente în Cluj

ClujHub este locul de întalnire al oamenilor de afaceri, antreprenorilor și freelancer-ilor care activează în zonele digitală și creativă. Alatură-te și tu comunității!

Un spațiu fain, pentru tine și echipa ta!

Oportunități de dezvoltare, flexibile, așa cum ai tu nevoie!

Oferim membrilor noștri posibilitatea să schimbe idei și best practices prin  programe inspirate din expunerea continuă la ecosistemul de business și cunoașterea mediului local si național.

Birouri
separate

Open
Space

În parteneriate cu Romanian TEch Startups Association și Techcelerator, investim în viitorul ecosistemului de startups al Romaniei. Ne vom asigura că beneficiezi de cea mai buna îndrumare și îți vom facilita întotdeauna colaborarea cu alți jucatori ai ecosistemului local și national.

ACEL loc de coworking pentru freelancer-ii din Cluj-Napoca

ClujHub este the place to be când vine vorba despre spații de coworking în Cluj-Napoca. Vă invităm să vă convingeți.

Află de ce e fain ClujHub pentru freelanceri ca tine.

Organizezi o conferință? Invită-ți comunitatea la Clujhub

INFO Center

Mă simt în siguranță la ClujHub pentru că:

Urmărim ca purtarea corectă a măștii de protecție în spațiile comune să fie respectată la fel și păstrarea unei distanțe de siguranță față de alte persoane.

Dezinfectăm la intervale de 2 ore toate elementele care se ating în mod constant cu mâna (clanțe, mânere, butoane, mobilierul din spațiile comune etc). 

Dezinfectăm suprafețele mari cu detergenți speciali, recomandați în cazul COVID-19 (pe baza de clor, înălbitori, solvent, etanol de 75%).

Asigurăm  ventilarea spațiului de lucru cu aer proaspăt, din exterior în fiecare zi.

1 Day Trial, înscrie-te acum!

Hai și testează gratuit cel mai mare spatiu de coworking din Romania.

Credem că relațiile de lungă durată se construiesc pe experiențe plăcute. Stabilește-ți o întalnire cu unul din membrii echipei noastre pentru a-ți programa un tur al Hubului și o zi de lucru free din partea noastră. Ai  toate beneficiile incluse.

0 +

de locuri în sălile de conferință.

0

de locuri în Coworking Space

Toate facilitățile

ClujHub iți pune la dispoziție tot ceea ce îți trebuie pentru un mediu de lucru eficient și dinamic. Testează acum gratuit!

Comunitatea nostra

Fă parte din comunitatea globală cu peste 1,000 de membri ce aduce laolaltă antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse. Networking-ul este garantat.

Centru de conferințe

Optează pentru un spațiu de evenimente creativ și complet echipat pentru întalnirea, workshop-ul sau conferința ta. Te susținem prin posibilitatea promovării evenimentelor către comunitățile noastre.

Dotări complete

Iți punem la dispoziție internet de mare viteză, meeting rooms, dulap propriu, bucătarie (cu toate accesoriile), terasă urbană cu hamace, acces la echipamente standard de birou.

Fun and social
zone

Cafeaua și ceaiul sunt la discreție. Lansează-te în competiții de ping-pong și fussball sau relaxează-te în hamac pe terasa noastră urbană.

Acces
24/7

Pentru că știm cât este de important să lucrezi în ritmul tău, îți oferim și abonamente cu acces full time, acces nelimitat 24h, 7 zile pe săptămână.

Locație
ultra-centrala

Locația este ultra-centrală, ClujHub fiind situat la etajul 3 al Centrului Comercial Central, așa că ai acces rapid la mijloacele de transport în comun, taxiuri și parcări subterane.

Incubator și Startup Support

Cunoaștem mediul local și național prin expunerea continuă la ecosistemul de business. Susținem și dezvoltăm comunitatea noastră prin programe inspirate de această experiență.

Bine ai venit la ClujHub

Alege sala care ți se potriveste cel mai bine

Sala

ATRIUM

Locuri: 180

Sala Atrium are capacitatea cea mai mare dintre toate sălile Hubului. Aici veți găsi toate dotările posibile pentru un eveniment reușit.

Sala

GARDEN

Locuri: 80

Sala mijlocie, în Garden putem găzdui evenimente cu până la 80 de persoane în format teatru sau mese așezate după nevoia evenimentului.

Orange room - ClujHub - Organizeaza eveniment

Sala

FOREST

Locuri: 70

Sala Forest – Lorem ipsum

Orange room - ClujHub - Organizeaza eveniment

Sala

SUNRISE

Locuri: 40

Sala Sunrise este cea mai mică încăpere, puțin retrasă, perfectă pentru un eveniment privat, de maxim 40 de persoane.

TERASA

Locuri: 50

Terasa ClujHub poate găzdui evenimente ”altfel”, având o priveliște minunată asupra Clujului. Suprafața terasei este de 45 mp și poate găzdui 50 de persoane.

Open

Space

Locuri: 150

Cu peste 2,700 mp, open space-ul este locul în care se crează sinergia între oameni dinamici, creativi, implicați în creșterea business-ului.

Lounge

Locuri: 150

Lounge-ul este zona unde lumea se întalnește să manânce, să discute și să schimbe idei. Lounge-ul poate fi folosit și pentru interviuri sau întalniri informale.

Fun zone

Locuri: 150

Destinde-te cu competițiile noastre de ping-pong, fussball, sau mini-gold. Vara te poți relaxa în hamac, pe terasă răsfoind o carte din biblioteca Hub-ului.

Hai și testează gratuit spațiul de Coworking al ClujHub

ClujHub iți pune la dispoziție tot ceea ce iți trebuie pentru un mediu de lucru eficient și dinamic. Testează acum gratuit!

Abonamente Coworking

Opțiuni flexible, adaptate programului tău. Lucrează de aici, participă la evenimente inedite, conectează-te cu experți, colaborează, construiește parteneriate, lansează-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Alege abonamentul care ți-se potrivește

Toate pachetele conțin:

LOUNGE

Hot seat 7 zile, Lu-Vi, 9 AM-5 PM
50
€ / lună
 • Preț calculat per intrare: 7.1 €
 • Acces meeting room: 4 ore/lună
 • Expediere documente curier: 2.5 €/plic
 • Acces vizitator full day: 1/lună
 • Pachet extra 4 zile: 32€ + TVA

MEMBER

Hot seat 12 zile, Lu-Vi, 9 AM-5 PM
80
€ / lună
 • Preț calculat per intrare: 6.6 €
 • Acces meeting room: 6 ore/luna
 • Expediere documente curier: 2.5 €/plic
 • Acces vizitator full day: 2/lună
 • Pachet extra 2 zile: 18 € + TVA

REZIDENT

Hot seat 30 zile, Lu-Du, non-stop
140
€ / lună
 • Preț calculat per intrare: 4.6 €
 • Acces meeting room: 12 ore/lună
 • 5 expedieri documente incluse
 • Acces vizitator full day: 4/lună
 • Sediu social și punct de lucru: incluse
 • Birou în zona premium: inclus
 • Opțiune birou dedicat: 20 €+TVA/luna
Acces 24/7

Firmele din ClujHub cu care ne mândrim

Urmatoarele evenimente la ClujHub

Acționăm ca o punte de legătură între oameni, perfecționând calitatea interacțiunilor și comunicarea dintre ei.
Organizăm, găzduim și recomandăm evenimente pentru diverse comunități creative și tehnice.
Stai la curent cu evenimentele care urmează!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras tempus ex vitae facilisis vulputate. Nulla efficitur pretium metus in bibendum. Ut scelerisque orci id ex

Detalii eveniment »

Lorem ipsum 3

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when

Detalii eveniment »

Lorem ipsum 2

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when

Detalii eveniment »