Oferte ClujHub

ESTI MARKETER?
LUCREZI IN COMUNICARE?

Spațiu de coworking și birouri, acum cu un plus de flexibilitate

 

Suntem cel mai mare spațiu de coworking situat în afara capitalei, organizator și centru de evenimente. Acomodăm și organizăm un spectru larg de meetups, conferințe și hackathoane și susținem cu mândrie evenimentele care aduc valoare comunității din care facem parte.

Organizăm cu regularitate NASA Space App Challange de peste 4 ani iar de peste 2 ani, CreativeMornings Cluj și Fuckup Nights Cluj.  Ne implicăm intensiv de peste 10 ani și în TEDxCluj, cel mai mare eveniment TEDx din Europa de Sud-Est. Prin programele de dezvoltare antreprenorială și Digital Incubator, susținem dezvoltarea ecosistemului antreprenorial regional.

DE CE SĂ LUCREZI DE LA CLUJHUB? 

Productivitate garantată în condiții de siguranță

Capacitatea spațiului și organizarea meselor de lucru vin să suplimenteze toate măsurile de siguranță recomandate de autorități, deja implementate în locație. Cultura spațiului de lucru te va ajută să-ți crești productivitatea și să separi orele personale de cele profesionale.

COMUNITATE DE EXCEPȚIE

Fă parte din comunitatea globală cu peste 1,000 de membri ce aduce laolaltă antreprenori, inovatori și profesioniști din domenii diverse.

DOTĂRI COMPLETE

Internet de mare viteză, meeting rooms, dulap propriu, bucătărie, terasă urbană, acces la echipamente standard de birou (imprimante/scanere, flipcharts/papetărie, proiectoare) și altele.

LOCAȚIE ULTRA-CENTRALĂ​

Suntem localizați la etajul 3 al Centrului Comercial Central, cu acces rapid la toate mijloacele de transport și parcare subterană.

FUN & SOCIAL ZONE

Cafeaua și ceaiul sunt la discreție. Lansează-te în competiții de ping-pong și fussball sau relaxează-te în hamac pe terasă noastră urbană. Vei avea nevoie de toată energia pentru a rezistă party-urilor trimestriale. Ești invitatul nostru special.

Ofertă dedicată MARKETERILOR

LOUNGE

€47

pe luna

TVA inclus
redus 3 luni,
ulterior 59 EUR
Numar intrari: 7 / luna
Acces: L-V, 09-17
Punct de lucru
Masa de lucru - disponibila
Meeting Rooms - 4 ore
Bring your buddy - 1 zi/luna
Expedieri curierat - la cerere
Acces la evenimente
Alte beneficii:
wifi de mare viteza, birotica&papetarie, printing&scanning,
apa, ceai, cafea din partea casei

REZIDENT

€133

pe luna

TVA inclus
redus 3 luni,
ulterior 166 EUR
Numar nelimitat de intrari
Acces 24 / 7 / 365
Sediu social si pct. de lucru
Masa de lucru dedicata
Meeting Rooms - 12 ore
Bring you buddy - 4 zile/luna
Expedieri curierat incluse: 5
Evenimente dedicate
Alte beneficii:
wifi de mare viteza, birotica&papetarie, printing&scanning,
apa, ceai, cafea din partea casei

member

€76

pe luna

TVA inclus
redus 3 luni,
ulterior 95 EUR
Numar intrari: 12 / luna
Acces: L-V, 09-17
Punct de lucru
Masa de lucru - disponibila
Meeting Rooms - 6 ore
Bring your buddy - 2 zile/luna
Expedieri curierat - la cerere
Acces la evenimente
Alte beneficii:
wifi de mare viteza, birotica&papetarie, printing&scanning,
apa, ceai, cafea din partea casei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE​

Spațiile de coworking reprezintă o alternativă la biroul de acasă sau cafeneaua din care lucrezi acum. În jurul acestor spații de coworking sunt formate comunități de freelanceri, antreprenori, startupuri și profesioniști din diverse domenii. Beneficiile de a lucra dintr-un spațiu de coworking sunt date de: creșterea productivității, flexibilitate (acces 24/7), accesibilitate (costuri reduse vs biroul clasic), networking și simplificarea fluxurillor operaționale (prin includerea într-un singur cost a multiplelor servicii).

Zona de lucru este de tip open space, în care fie ai masă ta de lucru dedicată, fie ocupi un loc liber la mesele disponibile în ziua respectivă. Diferențele dintre cele 2 variante sunt date de tipul abonamentului pe care îl deți.  Dacă te interesează un spațiu pentru echipa ta, la ClujHub ai opțiunea și de a închiria un birou dedicat. 

În funcție de tipul abonamentului, accesul poate fi full time 24/7/365 (REZIDENT) sau limitat, cu acces de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00. 

Îți oferim posibilitatea să îți înregistrezi atât sediul social la ClujHub cât și punctul de lucru.  În funcție de abonament, aceste beneficii pot fi incluse sau adăugate ulterior contra unui cost suplimentar.

Nu, abonamentele sunt nominale. Dacă faci parte dintr-o echipa, te rugăm să ne contactezi pentru a identifica o soluție potrivită nevoilor voastre. 

Ce spun clienții despre ClujHub

"Unul dintre cele mai bune lucruri la ClujHub este Members’ Breakfast, intalnirea saptamanala a membrilor, la care bem cafea sau ceai, mancam croissant-uri si ne impartasim experientele. Recomand ClujHub tuturor celor care sunt in cautarea unui loc de munca productiv si creativ, indiferent daca sunteti freelanceri, lucrati la propriul start-up, sunteti consultant sau trainer."
Laviniu Chis
Business Owner
"Un loc minunat de lucru, workshop-uri si networking/relationare; mediu productiv si o comunitate excelenta. Incurajez pe oricine sa petreaca acolo cateva zile pentru a vedea despre ce este vorba. Il recomand cu mare drag."
Ioana Dobresenciuc
Marketing Specialist
"Spatiu de coworking foarte cool, ideal nu numai pentru startup-uri, ci si pentru freelanceri si soloprenori. Incearca-l!"
Roxana E. / Freelancer
Freelancer

Nu ești convins? Hai și testează-ne.

Îți oferim acces în locație și toate beneficiile incluse în abonamentele noastre, pentru o zi, de test. Hai și convinge-te singur.

Pentru a beneficia de această facilitate, contactează-ne.