Prețuri

Abonamente Coworking

Opțiuni flexible, adaptate programului tău. Lucrează de aici, participă la evenimente inedite, conectează-te cu experți, colaborează, construiește parteneriate, lansează-ți ideea într-un mediu stimulant și creativ.

Alege număr intrari

Luni – Vineri – 8:30 – 21:00
Click mai jos pentru a alege
numărul de intrări pe care dorești să îl ai în abonament
-€ / lună
La prețurile afișate se aplică TVA

Prețuri Birouri private

Alege biroul pe măsura a ceea ce-ți dorești

3 opțiuni cu prețul pornind de la 200 euro + TVA/ workstation. Închiriază pentru tine și echipa ta un birou în care să pui bazele celor mai importante proiecte. Ai parte de servicii incluse în fiecare opțiiune: sediu social/punct de lucru, curierat, secretariat și recepție, climatizare, mobilier, internet de mare viteză, meeting rooms, utilități, zonă de servire a mesei, bucătărie utilată complet. Selectează varianta care se pliază nevoilor tale.

Detalii costuri săli de conferințe

Costul unei săli de evenimente: conferință, workshop, lansare de produs, variază în funcție de anumiți parametri. Printre aceștia menționăm intervalul orar, numărul de participanți, capacitate sală, dotările necesare. În funcție de aceștia prețul poate varia.

Dacă dorești o ofertă personalizată pentru evenimentul tău, ne poți contacta oricând prin email sau la telefon 0740.021.644.

Vreau abonament

Vreau birou