fbpx
Copy of 01 Horizontal - Pozitive - Color

VIITORUL SPAȚIULUI DE LUCRU

CHIAR ÎN ❤️ CLUJULUI

DESPRE CLUJHUB

SPATIU DE COWORKING, BIROURI SI INTALNIRI DE BUSINESS

Suntem cel mai mare spațiu de coworking, birouri full service,  meeting place (business) si evenimente situat în afară capitalei, organizator și centru de evenimente. 

Acomodăm și organizăm un spectru larg de meetups, conferințe și hackathoane și susținem cu mândrie evenimentele care aduc valoare comunității din care facem parte. 

STABILESTE O INTALNIRE IN LOCATIE
IN FUNCTIE DE NEVOIA TA

Coffee Is On Us

SPATIU
DE COWORKING

abonamente lunare flexibile cu perioada contractuala scazuta. toate beneficiile incluse

BIROU PENTRU ECHIPA TA


full service,o singura factura, toate beneficiile incluse

MEETING SPACEpentru un meeting sau toata ziua.
Tu decizi.

SALA DE EVENIMENTE


cu toate masurile de siguranta
implementate

DE CE SĂ LUCREZI DE LA CLUJHUB?

NU TE-AM CONVINS?

Contacteaza-ne la 0740 021 644

ÎNTREBĂRI FRECVENTE REFERITOARE LA SPATIILE DE LUCRU

Da. Poti accesa acest serviciu prin stabilirea unei intalniri in locatie, email contact@clujhub.ro sau la telefon 0740 021 644.

Da. Birourile noastre sunt full service. Asta inseamna ca vei plati doar chiria, celelalte servicii fiind incluse.  Amenajarea, scaunele si mesele de lucru, internet, cafeaua, apa si curatenia sunt incluse. La fel si serviciile de receptie si posibilitatea inregistarii sediului social sau punctul de lucru. Preturile incep de la 125 EUR/persoana.

Spațiile de coworking reprezintă o alternativă la biroul de acasă sau cafeneaua din care lucrezi acum. În jurul acestor spații de coworking sunt formate comunități de freelanceri, antreprenori, startupuri și profesioniști din diverse domenii. Beneficiile de a lucra dintr-un spațiu de coworking sunt date de: creșterea productivității, flexibilitate (acces 24/7), accesibilitate (costuri reduse vs biroul clasic), networking și simplificarea fluxurillor operaționale (prin includerea într-un singur cost a multiplelor servicii).

Zona de lucru este de tip open space, în care fie ai masă ta de lucru dedicată, fie ocupi un loc liber la mesele disponibile în ziua respectivă. Diferențele dintre cele 2 variante sunt date de tipul abonamentului pe care îl deți.  Dacă te interesează un spațiu pentru echipa ta, la ClujHub ai opțiunea și de a închiria un birou dedicat. 

Nu, abonamentele sunt nominale. Dacă faci parte dintr-o echipa, te rugăm să ne contactezi pentru a identifica o soluție potrivită nevoilor voastre. 

În funcție de tipul abonamentului, accesul poate fi full time 24/7/365 (REZIDENT) sau limitat, cu acces de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 21:00. 

Îți oferim posibilitatea să îți înregistrezi atât sediul social la ClujHub cât și punctul de lucru.  În funcție de abonament, aceste beneficii pot fi incluse sau adăugate ulterior contra unui cost suplimentar.

Telefon: 0740 021 644